Code: BRC0111A
Description: Pasta, lasagna, ready-to-eat, industrialized (average of several flavours), Brazil << Lasanha, pronta, industrializada (média diferentes sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 553 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 132 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 72,6 | 0,95 | 71,8 | 73,7 | 4 | 337 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 13,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 12,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 5,77 | 2,45 | 4,53 | 6,94 | 4 | 337 | Analítico |
| Lipids | g | 6,39 | 2,82 | 4,92 | 7,00 | 4 | 337 | Analítico |
| Fiber | g | 1,50 | 0,07 | 1,50 | 1,50 | 4 | 337 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,60 | 0,06 | 1,52 | 1,65 | 4 | 337 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 22,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 3,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 2,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,56 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | 0,25 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Calcium | mg | 82,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 0,67 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 351 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 18,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 108 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 184 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Zinc | mg | 0,82 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 53,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,36 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,07 | - | - | - | 2 | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,09 | - | - | - | 2 | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 1,44 | - | - | - | 2 | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 2,35 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 33,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/