Code: BRC0113B
Description: Garlic, braised (wiht soy oil), unsaltedAllium sativum << Alho, refogado (c/ óleo de soja), s/ sal, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1802 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 433 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 24,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Total carbohydrates | g | 36,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 32,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 8,09 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 29,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 4,54 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,82 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 4,46 | - | - | - | - | - | Calculado |
Total monounsaturated fatty acids | g | 6,76 | - | - | - | - | - | Calculado |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 17,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 19,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
Iron | mg | 1,17 | - | - | - | - | - | Calculado |
Sodium | mg | 7,71 | - | - | - | - | - | Calculado |
Magnesium | mg | 30,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
Phosphor | mg | 214 | - | - | - | - | - | Calculado |
Potassium | mg | 768 | - | - | - | - | - | Calculado |
Manganese | mg | 0,34 | - | - | - | - | - | Calculado |
Zinc | mg | 1,18 | - | - | - | - | - | Calculado |
Copper | mg | 0,31 | - | - | - | - | - | Calculado |
Selenium | mcg | 3,18 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 4,91 | - | - | - | - | - | Calculado |
Thiamine | mg | 0,24 | - | - | - | - | - | Calculado |
Riboflavin | mg | tr | - | - | - | - | - | Calculado |
Niacin | mg | tr | - | - | - | - | - | Calculado |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,57 | - | - | - | - | - | Calculado |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 29,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
Folate | mcg | 2,37 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/