Code: BRC0122F
Description: Meat, chicken, leg, with skin, raw, BrazilGallus gallusSeara, << Carne, frango, coxa, c/ pele, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 612 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 146 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 72,9 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 17,5 | - | - | - | 1 | 338 | Calculado |
Lipids | g | 8,50 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,07 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
Cholesterol | mg | 84,4 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 2,60 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 3,55 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,91 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,04 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Calcium | mg | 7,98 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Iron | mg | 0,70 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Sodium | mg | 94,7 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Magnesium | mg | 25,7 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Phosphor | mg | 184 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Potassium | mg | 273 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Zinc | mg | 1,97 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Copper | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 8,69 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 8,69 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,16 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Niacin | mg | 2,03 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 3,31 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Animal protein | g | 17,5 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
Data source:
338 - Seara Alimentos SA. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
