Code: BRC0123B
Description: Brazilian recipe - cheese bread, industrialized, baked, Brazil << Pão, de queijo, industrializado, assado, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1588-----Calculado
Energykcal380-----Calculado
Moistureg31,12,7128,333,73353,474,1681Analítico
Total carbohydratesg35,6-----Calculado
Available carbohydratesg35,0-----Calculado
Proteinsg7,181,965,129,033353,474,1681Analítico
Lipidsg23,4-22,324,62353,1681Analítico
Fiberg0,610,640,001,283353,474,1681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg2,700,542,333,323353,474,1681Analítico
Cholesterolmg64,5---11681Analítico
Total saturated fatty acidsg5,69----1681Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg5,02----1681Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg6,86----1681Atribuído
Trans fatty acidsg1,26----1681Atribuído
Calciummg106---11681Analítico
Ironmg0,29---11681Analítico
Sodiummg804---11681Analítico
Magnesiummg8,57---11681Analítico
Phosphormg97,5---11681Analítico
Potassiummg96,8---11681Analítico
Manganesemg0,03---11681Analítico
Zincmg0,66---11681Analítico
Coppermg0,01---11681Analítico
Seleniummcg-------
Vitamin Amcg63,8----1681Analítico
Vitamin Amcg63,8----1681Analítico
Vitamin DmcgNA------
Alpha-tocopherol (vitamin E)mgNA------
Thiaminemg0,04---11681Analítico
Riboflavinmg0,10---11681Analítico
Niacinmgtr---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,04---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcgNA------
Vitamin CmgNA------
FolatemcgNA------
Added saltgNA------
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatgNA------
Vegetable proteingNA------
Animal proteingNA------

Data source:

353 - Silva MR, Silva MS, Silva PRM, et al. Composição em nutrientes e valor energético d pratos tradiocionais de Goiás, Brasil. Ciênc Tecnol Aliment. 2003; 23(Supl): 140-5.
474 - Pereira J, Silva RPG, Nery FC, Vilela ER. Comparação entre a composição química determinada e declarada na embalagem de diferentes marcas de pão de queijo. Ciênc Agrotecnol. 2005; 29(3): 623-8.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/

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