Code: BRC0125B
Description: Soup, cream, green pea, industrialized, frozen, prepared, Brazil << Sopa, creme, ervilha, industrializada, congelada, preparada, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 302 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 72 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 79,4 | - | - | - | 1 | 415 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 13,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 6,40 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 5,55 | - | - | - | 1 | 415 | Analítico |
| Lipids | g | 1,20 | - | - | - | 1 | 415 | Analítico |
| Fiber | g | 6,85 | - | - | - | 1 | 415 | Analítico |
| Alcohol | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Ash | g | 0,63 | - | - | - | 1 | 415 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Total saturated fatty acids | g | 0,58 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,41 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,16 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 13,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 0,97 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 445 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 19,7 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 62,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 95,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Zinc | mg | 0,85 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,10 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Thiamine | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 0,62 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,85 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 0,66 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
415 - Canniatti-Brazaca SG. Valor nutricional de produtos de ervilha em comparação com a ervilha fresca. Ciênc Tecnol Aliment. 2006; 26(4): 766-71.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/