Code: BRC0127A
Description: Corn, sweet, mini, cooked, Brazil << Milho, minimilho, cozido, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ43-----Calculado
Energykcal10-----Calculado
Moistureg90,60,2290,390,84478Analítico
Total carbohydratesg6,60-----Calculado
Available carbohydratesg0,56-----Calculado
Proteinsg1,410,171,201,564478Analítico
Lipidsg0,210,040,170,244478Analítico
Fiberg0,25-0,020,230,284478Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,950,051,902004478Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,03----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg0,05----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,08----1742Atribuído
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg1,06----1742Atribuído
Ironmg0,16----1742Atribuído
Sodiummg0,35----1742Atribuído
Magnesiummg9,22----1742Atribuído
Phosphormg27,3----1742Atribuído
Potassiummg77,3----1742Atribuído
Manganesemg0,04----1681Analítico
Zincmg0,22----1742Atribuído
Coppermg0,02----1681Analítico
SeleniummcgNA------
Vitamin Amcg4,19----1681Analítico
Vitamin Amcg2,09----1681Analítico
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,01----1742Atribuído
Thiaminemg0,03----1742Atribuído
Riboflavinmg0,02----1742Atribuído
Niacinmg0,60----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,05----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg1,95----1742Atribuído
Folatemcg8,15----1742Atribuído
Added saltgNA------
Added sugargNA------
Added fatgNA------
Vegetable proteing1,41---1413Analítico
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

413 - Callegaro MGK, Dutra CB, Huber LS, et al. Determinação da fibra alimentar insolúvel, solúvel e total de produtos derivados de milho. Ciênc Tecnol Aliment. 2005; 25(2): 271-74.
478 - Raupp DS, Gardingo JR, Moreno LR, et al. Minimilho em conserva: avaliação de híbridos. Acta Amaz. 2008; 38(3): 509-16.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).