Code: BRC0128B
Description: Cabbage rolls, with white rice and ground beef, without sauce, unsalted(repolho branco, carne bovina moída alcatra, arroz polido, cebola, alho, s/ molho, s/ óleo, s/ sal), << Charuto de repolho, com arroz polido e carne moída, s/ molho, s/ sal, , (with cabbage, meef, beef, loin, ground, white rice, onion, garlic, whitout sauce and oil, unsalted) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 315 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 74 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 81,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 10,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 8,67 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 6,78 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 1,12 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 1,46 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,42 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 21,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 0,46 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,47 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 22,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,86 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 12,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 13,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 67,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 184 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 1,75 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 1,45 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 0,32 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | 4,77 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/