Code: BRC0129A
Description: Popcorn, oil-popped, unsalted, Brazil << Milho, pipoca, s/ sal, preparado com óleo, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1824 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 435 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 2,82 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 70,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 56,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 9,93 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Lipids | g | 15,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Fiber | g | 14,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,00 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Total saturated fatty acids | g | 2,36 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 3,69 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 9,19 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 2,83 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Iron | mg | 1,16 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Sodium | mg | 4,32 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Magnesium | mg | 90,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Phosphor | mg | 225 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Potassium | mg | 255 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Manganese | mg | 0,65 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 2,05 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Copper | mg | 0,46 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | 7,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | 1,13 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | 0,57 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Thiamine | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Niacin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 2 | 1681 | Analítico |
| Folate | mcg | 17,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | 9,93 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/