Code: BRC0132G
Description: Cheese, cow`s milk, gorgonzola (imported date) << Queijo, leite de vaca, gorgonzola (dado importado), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1344 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 324 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 50,8 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Total carbohydrates | g | 1,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Available carbohydrates | g | 1,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 19,1 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Lipids | g | 27,1 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Alcohol | g | - | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 2,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Cholesterol | mg | 70,0 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 13,1 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 7,10 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,73 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 401 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Iron | mg | 0,30 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Sodium | mg | 600 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 2,81 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 326 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Potassium | mg | 111 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Manganese | mg | tr | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Zinc | mg | 2,81 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Copper | mg | tr | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Selenium | mcg | 7,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | 190 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin D | mcg | 0,24 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Thiamine | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,18 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Niacin | mg | 0,90 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,07 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 1,30 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
| Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | 19,1 | - | - | - | - | 1773 | - |
Data source:
1765 - Australian Food Composition Database. Nutrient tables for use in Australia (NUTTAB). 2015. Disponível em:https://www.foodstandards.gov.au/science/monitoringnutrients/afcd/Pages/foodsearch.aspx1773 - European Institute of Oncology (Italy). Food Composition Database for Epidemiological Studies in Italy (BDA). 2015. Disponível em: http://www.bda-ieo.it/wordpress/en/