Code: BRC0136B
Description: Brazilian recipe, brazilian leaf ´jambu´ and desalted dry shrimp, unsalted(folha de jambu, camarão salgado seco, tucupi, alho, pimenta-de-cheiro, chicória, goma de mandioca, s/ óleo, s/ sal), << Tacacá, s/ sal, , (brazilian leaf ´jambu´, desalted dry shrimp, brazilian sauce ´tucupi´, onion, chilli, chicory (curly endive), cassava gum, without oil and salt) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|
| Energy | kJ | 187 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 44 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 85,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 3,40 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 3,18 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 6,96 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Lipids | g | 0,36 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Fiber | g | 0,21 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 4,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cholesterol | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total saturated fatty acids | g | 0,18 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,13 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 44,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Iron | mg | 0,95 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Sodium | mg | 1349 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Magnesium | mg | 29,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Phosphor | mg | 89,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Potassium | mg | 240 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Manganese | mg | 0,12 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 0,79 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Copper | mg | 0,22 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 35,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Vitamin A | mcg | 17,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Thiamine | mg | 0,05 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Niacin | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
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