Code: BRC0138H
Description: Alcoholic beverage, grappa << Bebida alcoólica, grappa, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 974 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 235 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 66,4 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Lipids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Alcohol | g | 33,6 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Ash | g | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | tr | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Iron | mg | tr | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Sodium | mg | tr | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Magnesium | mg | tr | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Phosphor | mg | tr | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Potassium | mg | tr | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Zinc | mg | tr | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Copper | mg | tr | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Selenium | mcg | tr | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Folate | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1773 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1773 - European Institute of Oncology (Italy). Food Composition Database for Epidemiological Studies in Italy (BDA). 2015. Disponível em: http://www.bda-ieo.it/wordpress/en/