Code: BRC0148A
Description: Bread, wheat, milk, Brazil << Pão, bisnaguinha, c/ farinha de trigo refinada, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1330-----Calculado
Energykcal315-----Calculado
Moistureg24,9---14Analítico
Total carbohydratesg59,5-----Calculado
Available carbohydratesg56,3-----Calculado
Proteinsg7,31---14Analítico
Lipidsg6,03---14Analítico
Fiberg3,20---14Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg2,26---21Analítico
Cholesterolmg15,6----1742Atribuído
Total saturated fatty acidsg1,61----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg2,52----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg1,10----1742Atribuído
Trans fatty acidsg0,70----1742Atribuído
Calciummg82,3----1742Atribuído
Ironmg2,75----1742Atribuído
Sodiummg218----1742Atribuído
Magnesiummg23,0----1742Atribuído
Phosphormg90,0----1742Atribuído
Potassiummg98,6----1742Atribuído
Manganesemg0,44----1742Atribuído
Zincmg1,44---11747Analítico
Coppermg0,11----1742Atribuído
Seleniummcg5,50---11745Analítico
Vitamin AmcgNA------
Vitamin Amcg2,60----1742Atribuído
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,15----1742Atribuído
Thiaminemg0,36----1742Atribuído
Riboflavinmg0,22----1742Atribuído
Niacinmg3,32----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,06----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,11----1742Atribuído
Vitamin Cmg1,15----1742Atribuído
Folatemcg148----1742Atribuído
Added saltgNA------
Added sugargNA------
Added fatgNA------
Vegetable proteingNA------
Animal proteingNA------

Data source:

1 - Guedes ZBL, Oriá HF. Valor nutritivo de frutos comestíveis do Ceará. Rev Bras Ciênc Farm. 1978; 59(2): 91-7.
4 - Departamento de Alimentos e Nutrição Experimental. Faculdade de Ciências Farmacêuticas/USP. Dados internos do laboratório. São Paulo.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1745 - Ferreira KS, Gomes JC, Bellato CR, Jordão CP. Concentrações de selênio em alguns alimentos consumidos no Brasil. Rev Panam Salud Publica. 2002; 11(3): 172-7.
1747 - Ferreira KS, Gomes JC, Reis C, Bellato CR. Concentrações de zinco em alimentos consumidos no Brasil. Revista Ceres. 2001; 49(283): 309-19.

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).