Code: BRC0151B
Description: Pumpkin, squash, braised (with oil, onion and garlic), with salt << Abóbora, moranga, refogada (c/ óleo, cebola e alho), c/ sal, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ124-----Calculado
Energykcal29-----Calculado
Moistureg92,5---11681Analítico
Total carbohydratesg5,98-----Calculado
Available carbohydratesg4,44-----Calculado
Proteinsg0,39---11681Analítico
Lipidsg0,80---11681Analítico
Fiberg1,55---11681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,37---11681Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,12---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg0,19---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg0,45---11681Analítico
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg19,2-----Calculado
Ironmg0,11-----Calculado
Sodiummg130-----Calculado
Magnesiummg7,50-----Calculado
Phosphormg11,7---11681Analítico
Potassiummg183-----Calculado
Manganesemg0,02-----Calculado
Zincmg0,08-----Calculado
Coppermg0,04-----Calculado
Seleniummcg1,07-----Calculado
Vitamin Amcg95,3----1607Calculado
Vitamin Amcg47,7----1607Calculado
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg1,51-----Calculado
Thiaminemg0,05---11681Analítico
Riboflavinmgtr---11681Analítico
Niacinmgtr---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,05---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg-------
Vitamin Cmg6,73---11681Analítico
Folatemcg8,45-----Calculado
Added saltg0,32-----Calculado
Added sugarg0,00-----Assumido

Data source:

1607 - Tawata N. Determinação de carotenóides em alimentos brasileiros in natura, processados e preparados para a tabela nacional de composição de alimentos [dissertação]. Campinas: Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos; 2010. 65 p.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/

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