Code: BRC0153B
Description: Squash, Zucchini, unpeeled braised (with oil, onion and garlic), with salt << Abobrinha, italiana, c/ casca, refogada (c/ óleo, cebola e alho), c/ sal, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ107-----Calculado
Energykcal25-----Calculado
Moistureg93,5---11681Analítico
Total carbohydratesg4,19-----Calculado
Available carbohydratesg2,81-----Calculado
Proteinsg1,07---11681Analítico
Lipidsg0,82---11681Analítico
Fiberg1,38---11681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,43---11681Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,13---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg0,18---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg0,46---11681Analítico
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg20,7-----Calculado
Ironmg0,36-----Calculado
Sodiummg130-----Calculado
Magnesiummg12,7-----Calculado
Phosphormg31,8-----Calculado
Potassiummg193-----Calculado
Manganesemg0,14-----Calculado
Zincmg0,27-----Calculado
Coppermg0,02-----Calculado
Seleniummcg-------
Vitamin Amcg41,6----1607Calculado
Vitamin Amcg20,8----1607Calculado
Vitamin Dmcg-------
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg-------
Thiaminemg0,04---11681Analítico
Riboflavinmgtr---11681Analítico
Niacinmgtr---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg7,53---11681Analítico
Folatemcg-------
Added saltg0,32-----Calculado
Added sugarg0,00-----Assumido

Data source:

1607 - Tawata N. Determinação de carotenóides em alimentos brasileiros in natura, processados e preparados para a tabela nacional de composição de alimentos [dissertação]. Campinas: Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos; 2010. 65 p.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/

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