Code: BRC0157F
Description: Meat, pork, prepared, unsalted (average of different preparations), BrazilSus ssp. << Carne, porco, preparada, s/ sal (média de diferentes cortes e preparos), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1198 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 287 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 48,7 | 7,28 | 36,9 | 56,6 | 5 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 32,4 | 2,72 | 28,9 | 35,7 | 5 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 17,5 | 8,67 | 6,40 | 30,3 | 5 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,40 | 0,11 | 1,25 | 1,55 | 5 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 106 | 16,4 | 81,7 | 126 | 5 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 6,54 | 3,45 | 2,60 | 11,8 | 5 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 7,50 | 4,01 | 2,90 | 13,9 | 5 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,29 | 1,56 | 0,70 | 4,56 | 5 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,10 | 0,08 | 0,02 | 0,21 | 5 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 31,5 | 22,2 | 16,8 | 69,1 | 5 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,89 | 0,29 | 0,46 | 1,25 | 5 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 55,7 | 10,6 | 38,9 | 63,0 | 5 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 22,7 | 6,38 | 14,0 | 29,1 | 5 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 241 | 32,3 | 200 | 289 | 5 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 344 | 65,9 | 245 | 403 | 5 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 2,52 | 0,63 | 1,76 | 3,26 | 5 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,06 | 0,03 | 0,03 | 0,09 | 5 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 1,95 | 4,36 | - | 9,74 | 5 | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | 1,95 | 4,36 | - | 9,74 | 5 | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | 1,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,16 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,67 | 0,19 | 0,34 | 0,77 | 5 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,07 | 0,05 | - | 0,14 | 5 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 6,96 | 4,55 | 1,92 | 12,4 | 5 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,03 | 0,05 | - | 0,11 | 5 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,87 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 2,49 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | 32,1 | 2,72 | 28,9 | 35,7 | 5 | 1681 | Analítico |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
