Code: BRC0163A
Description: Pastry, ´pastel´, beef filling, raw, homemade(massa - farinha de trigo, margarina, água e sal, carne moída refogada, c/ óleo, cebola e alho, c/ sal), << Pastel, massa fresca, c/ recheio de carne, cru, caseiro, , (pasta - wheat flour, margarine, water and salt, braised ground meat beef, with oil, garlic and onion, with salt) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1212 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 288 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 34,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 42,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 41,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 10,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Lipids | g | 8,79 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Fiber | g | 1,04 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 4,05 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 18,1 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
| Total saturated fatty acids | g | 3,69 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 2,91 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Trans fatty acids | g | 0,59 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Calcium | mg | 16,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Iron | mg | 3,54 | - | - | - | 1 | - | Calculado |
| Sodium | mg | 1309 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Magnesium | mg | 17,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Phosphor | mg | 117 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Potassium | mg | 165 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Manganese | mg | 0,34 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 1,66 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Copper | mg | 0,11 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | 4,44 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 4,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,06 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Niacin | mg | 1,58 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,19 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Folate | mcg | 157 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/