Code: BRC0164F
Description: Meat, pork, loin, raw, BrazilSus ssp. << Carne, porco, lombo, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ749-----Calculado
Energykcal179-----Calculado
Moistureg67,62,3765,370,03228,338,1681Analítico
Total carbohydratesg0,00-----Calculado
Available carbohydratesg0,00-----Calculado
Proteinsg20,02,3618,022,63228,338,1681Calculado
Lipidsg11,13,018,7714,53228,338,1681Analítico
Fiberg0,00-----Assumido
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,300,620,862,003228,338,1681Analítico
Cholesterolmg70,0---11681Analítico
Total saturated fatty acidsg4,17---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg4,68---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg1,26---11681Analítico
Trans fatty acidsgNA------
Calciummg4,13---2801,1681Analítico
Ironmg0,47---11681Analítico
Sodiummg53,1---2801,1681Analítico
Magnesiummg24,5---11681Analítico
Phosphormg194---11681Analítico
Potassiummg334---11681Analítico
Zincmg1,94---21681,1747Analítico
Coppermg0,01---11681Analítico
Seleniummcg7,60---11745Analítico
Vitamin Amcgtr---11681Analítico
Vitamin Amcgtr---11681Analítico
Vitamin DmcgNA------
Alpha-tocopherol (vitamin E)mgNA------
Thiaminemg0,95---11681Analítico
Riboflavinmgtr---11681Analítico
Niacinmg13,8---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcgNA------
Vitamin CmgNA------
FolatemcgNA------
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing0,00-----Assumido
Animal proteing20,02,3618,022,63228,338,1681Analítico

Data source:

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