Code: BRC0165F
Description: Meat, pork, loin, with spicy, raw, BrazilSus ssp.Seara, << Carne, porco, lombo, temperado, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 676 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 162 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 70,0 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 18,0 | - | - | - | 1 | 338 | Calculado |
Lipids | g | 10,00 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 2,00 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
Cholesterol | mg | 63,2 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 3,76 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 4,22 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,14 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 3,86 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,44 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 49,3 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 22,2 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 180 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 310 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,87 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | 0,95 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 13,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Animal protein | g | 18,0 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
Data source:
338 - Seara Alimentos SA. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
