Code: BRC0165F
Description: Meat, pork, loin, with spicy, raw, BrazilSus ssp.Seara,  << Carne, porco, lombo, temperado, crua, Brasil,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 676 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 162 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 70,0 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 18,0 | - | - | - | 1 | 338 | Calculado | 
| Lipids | g | 10,00 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico | 
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 2,00 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | 63,2 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Total saturated fatty acids | g | 3,76 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 4,22 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,14 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Calcium | mg | 3,86 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Iron | mg | 0,44 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Sodium | mg | 49,3 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Magnesium | mg | 22,2 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Phosphor | mg | 180 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Potassium | mg | 310 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Manganese | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Zinc | mg | 0,87 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Copper | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Thiamine | mg | 0,95 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Niacin | mg | 13,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin C | mg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Animal protein | g | 18,0 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico | 
Data source:
338 - Seara Alimentos SA. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/