Code: BRC0165K
Description: Bonbon, milk khocolate, stuffed with coconut, Prestígio, BrazilNestlê, << Bombom, chocolate ao leite, recheado c/ coco, Prestígio, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1969 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 469 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 5,60 | - | - | - | - | 1704 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 70,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 66,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 2,72 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
Lipids | g | 20,7 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
Fiber | g | 3,91 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,80 | - | - | - | - | 1704 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 11,3 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Total saturated fatty acids | g | 11,9 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Total monounsaturated fatty acids | g | 6,82 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,61 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Trans fatty acids | g | 0,18 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Calcium | mg | 182 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Iron | mg | 1,51 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Sodium | mg | 73,7 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Magnesium | mg | 54,6 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Phosphor | mg | 202 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Potassium | mg | 338 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Manganese | mg | 0,29 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Zinc | mg | 1,02 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Copper | mg | 0,30 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Selenium | mcg | 4,31 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,36 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Riboflavin | mg | 0,21 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Niacin | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Pyridoxine (B6) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,72 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Folate | mcg | 10,9 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1704 - Cia Nestlé. Dados da empresa. 2013.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
