Code: BRC0166F
Description: Meat, pork, shoulder, raw, BrazilSus ssp. << Carne, porco, paleta, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 918 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 220 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 61,4 | - | - | - | 1 | 426 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 5,65 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 5,65 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 18,1 | - | - | - | 1 | 426 | Calculado |
Lipids | g | 13,9 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,94 | - | - | - | 1 | 426 | Analítico |
Cholesterol | mg | 245 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 4,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 6,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Calcium | mg | 10,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 1,34 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 81,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 39,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 345 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 569 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 2,94 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,33 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,97 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,70 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 14,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 1,31 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Animal protein | g | 18,1 | - | - | - | 1 | 426 | Analítico |
Data source:
338 - Seara Alimentos SA. Dados analíticos internos.426 - Ferreira MF, Silva AT, Robbs PG, et al. Avaliação físico-química de salsichas tipo Viena com substituição de gordura animal por óleo de girassol. Braz J Food Technol. 2003; 6(1): 1-7.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
