Code: BRC0166K
Description: Bonbon, milk chocolate, stuffed with creamy strawberry, Sensação, BrazilNestlê, << Bombom, chocolate ao leite, c/ recheio cremoso de morango, Sensação, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 2019 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 481 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 3,60 | - | - | - | - | 1704 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 71,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 71,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 4,50 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
Lipids | g | 19,8 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,90 | - | - | - | - | 1704 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 10,8 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Total saturated fatty acids | g | 11,5 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Total monounsaturated fatty acids | g | 6,55 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,59 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Trans fatty acids | g | 0,18 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Calcium | mg | 186 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Iron | mg | 1,54 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Sodium | mg | 75,3 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Magnesium | mg | 55,7 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Phosphor | mg | 207 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Potassium | mg | 346 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Manganese | mg | 0,30 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Zinc | mg | 1,04 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Copper | mg | 0,31 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Selenium | mcg | 4,40 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,34 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Riboflavin | mg | 0,21 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Niacin | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Pyridoxine (B6) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,73 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Folate | mcg | 10,9 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1704 - Cia Nestlé. Dados da empresa. 2013.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
