Code: BRC0167K
Description: Bonbon, milk chocolate, stuffed with caramel, Smash, BrazilNestlê, << Bombom, chocolate ao leite, recheado c/ caramelo, Smash, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1956 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 465 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 3,24 | - | - | - | - | 1704 | Atribuído |
| Total carbohydrates | g | 76,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 76,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 2,93 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Lipids | g | 16,6 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,18 | - | - | - | - | 1704 | Atribuído |
| Cholesterol | mg | 9,05 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 9,59 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 5,48 | - | - | - | - | 1681 | Assumido |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,49 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | 0,15 | - | - | - | - | 1681 | Assumido |
| Calcium | mg | 187 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Iron | mg | 1,55 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Sodium | mg | 75,6 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 56,0 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 207 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Potassium | mg | 347 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Manganese | mg | 0,30 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Zinc | mg | 1,04 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Copper | mg | 0,31 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Selenium | mcg | 4,42 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,29 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,21 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Niacin | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Pyridoxine (B6) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,74 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Assumido |
| Folate | mcg | 10,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1704 - Cia Nestlé. Dados da empresa. 2013.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/