Code: BRC0170C
Description: Blackberry, raw, BrazilRubus ssp. << Amora preta, in natura, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 151 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 35 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 91,1 | 40,7 | 90,5 | 91,6 | 5 | 557 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 6,74 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 6,25 | - | - | - | 5 | 557 | Analítico |
Proteins | g | 1,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Lipids | g | 0,49 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Fiber | g | 0,49 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,28 | 0,03 | 0,24 | 0,31 | 5 | 557 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 21,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 0,47 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 0,75 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 15,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 16,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 121 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 0,40 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 11,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,17 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,49 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 15,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 18,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 1,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
557 - Hassimotto NMA, Mota RV, Cordenunsi BR, Lajolo FM. Physico-chemical characterization and bioactive compounds of blackberry fruits (Rubus sp.) grown in Brazil. Ciênc Tecnol Aliment. 2008; 28(3): 702-8.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
