Code: BRC0175F
Description: Hamburger, chicken, raw, BrazilSadia, << Hambúrguer (hamburger), frango, cru, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 908 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 218 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 62,7 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 4,92 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 4,92 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 14,1 | - | - | - | 1 | 337 | Calculado |
| Lipids | g | 15,8 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
| Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 2,52 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 98,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 4,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 5,73 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 3,73 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | 0,23 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Calcium | mg | 40,7 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 1,63 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 961 | - | - | - | - | 337 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 23,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 220 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 249 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | tr | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Zinc | mg | 3,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin D | mcg | 0,50 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,10 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,22 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 6,26 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,60 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 1,61 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Folate | mcg | 7,41 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Animal protein | g | 14,1 | - | - | - | 1 | 337 | Calculado |
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/