Code: BRC0180F
Description: Sausage, raw (average of several types), Brazil << Linguiça, crua (média de vários tipos), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1039-----Calculado
Energykcal250-----Calculado
Moistureg60,06,7051,873,39200,337,338,1681Analítico
Total carbohydratesg0,80-----Calculado
Available carbohydratesg0,80-----Calculado
Proteinsg15,72,4710,0018,49200,337,338,1681Calculado
Lipidsg20,56,765,5228,09200,337,338,1681Analítico
FibergNA------
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg3,000,880,853,909200,337,338,1681Analítico
Cholesterolmg75,5---21681Analítico
Total saturated fatty acidsg6,13---21681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg8,60---21681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg4,12---21681Analítico
Trans fatty acidsg0,04-0,030,0421681Analítico
Calciummg7,642,256,0010,84801,1681Analítico
Ironmg0,46-0,440,4721681Analítico
Sodiummg1150-1125117521681Analítico
Magnesiummg17,83,1914,021,54801,1681Analítico
Phosphormg169-15718121681Analítico
Potassiummg298-27931621681Analítico
Manganesemg0,03-0,010,0521681Analítico
Zincmg1,630,750,692,2741681,1747Analítico
Coppermg0,05-0,040,0521681Analítico
Seleniummcg7,801,706,609,0021745Analítico
Vitamin AmcgNA------
Vitamin AmcgNA------
Vitamin DmcgNA------
Alpha-tocopherol (vitamin E)mgNA------
Thiaminemg0,30-0,110,4921681Analítico
Riboflavinmg0,05-0,050,0521681Analítico
Niacinmg3,60-2,604,6021681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---21681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,74----1742Atribuído
Vitamin Cmg1,64----1742Atribuído
Folatemcg6,54----1742Atribuído
Added saltgNA------
Added sugargNA------
Added fatgNA------
Vegetable proteing0,00-----Assumido
Animal proteing15,72,4710,0018,49200,337,338,1681Calculado

Data source:

200 - Brito ES, Santos IA, Lira RF, Gomes BC, Santos MF. Aproveitamento da carne de bode para a produção de linguiça tipo calabresa. In: XV Congresso SBCTA. Resumos dos trabalhos. 1996; Poços de Caldas.
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