Code: BRC0187A
Description: Brazilian recipe, with rice and jerked beef, unsalted(arroz branco polido, charque (carne seca, carne de sol, jaba) dessalgado, cebola, tomate, salsinha, c/ óleo de soja, s/ sal),  << Arroz carreteiro, s/ sal, , (white rice, jerked beef, onion, tomato, parsley, with soy oil, unsalted) >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 631 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 151 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 68,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 11,6 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 10,1 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 10,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Lipids | g | 7,12 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Fiber | g | 1,50 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 2,43 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | 36,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Total saturated fatty acids | g | 3,20 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 3,00 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,20 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Trans fatty acids | g | 0,21 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Calcium | mg | 13,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Iron | mg | 0,96 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Sodium | mg | 1621 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Magnesium | mg | 9,29 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Phosphor | mg | 47,6 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Potassium | mg | 87,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Manganese | mg | 0,18 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Zinc | mg | 2,67 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Copper | mg | 0,08 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | 9,86 | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | 4,93 | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | - | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,31 | - | - | - | - | - | - | 
| Thiamine | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Niacin | mg | 1,60 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,07 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin C | mg | 1,08 | - | - | - | - | - | - | 
| Folate | mcg | 13,0 | - | - | - | - | - | - | 
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - | 
| Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - | 
| Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - | 
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/