Code: BRC0190T
Description: Soy, sauce, shoyu, BrazilSakura, << Molho, soja, tradicional, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 248 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 58 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 70,6 | - | - | - | 1 | 336 | analitico |
| Total carbohydrates | g | 11,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 11,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 2,82 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
| Lipids | g | 0,04 | - | - | - | 1 | 336 | analitico |
| Fiber | g | 0,01 | - | - | - | 1 | 336 | analitico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 14,9 | - | - | - | 1 | 336 | analitico |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Total saturated fatty acids | g | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Calcium | mg | 14,6 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Iron | mg | 0,50 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Sodium | mg | 5032 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Magnesium | mg | 23,7 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Phosphor | mg | 47,1 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Potassium | mg | 165 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Manganese | mg | 0,07 | - | - | - | - | 1681 | atribuido |
| Zinc | mg | 0,19 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Copper | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | atribuido |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Thiamine | mg | 0,83 | - | - | - | - | 1681 | atribuido |
| Riboflavin | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Niacin | mg | 2,10 | - | - | - | - | 1681 | atribuido |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1681 | atribuido |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | atribuido |
| Folate | mcg | 4,12 | - | - | - | - | 1742 | atribuido |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vegetable protein | g | 2,82 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
336 - Sakura Nakaya Alimentos Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/