Code: BRC0191A
Description: Brazilian recipe, with corn and cassava flour, unsalted(farinha de milho, farinha de mandioca, azeitonas verdes, ovos cozidos, tomate, sardinha em conserva, ervilha em conserva, salsinha, c/ óleo de soja, s/ sal), << Cuscuz paulista, s/ sal, , (corn and cassava flour, green olives, boiles eggs, canned sardine and green pea, parsley, with soy oil, unsalted) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|
| Energy | kJ | 576 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 137 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 68,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 22,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 20,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 2,56 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Lipids | g | 4,65 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Fiber | g | 2,43 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,34 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 15,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total saturated fatty acids | g | 1,80 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 1,80 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,80 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Trans fatty acids | g | 0,04 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Calcium | mg | 14,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Iron | mg | 0,33 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Sodium | mg | 235 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Magnesium | mg | 5,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Phosphor | mg | 26,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Potassium | mg | 52,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Manganese | mg | 0,06 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 0,21 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Copper | mg | 0,05 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Niacin | mg | 0,93 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Atribuído |
| Folate | mcg | 2,90 | - | - | - | - | - | - |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
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