Code: BRC0194K
Description: Chocolate, sprinkles, Brazil << Chocolate, granulado, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 2264 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 542 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 0,33 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 67,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 64,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 1,99 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Lipids | g | 30,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Fiber | g | 3,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 25,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 2,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 13,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 1,78 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | NA | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 52,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 80,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 278 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 0,72 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,40 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | 1,80 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,26 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Folate | mcg | 4,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 1,99 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/