Code: BRC0203A
Description: Brazilian recipe, with dry shrimp and coconut milk, unsalted(camarão seco dessalgado, leite de coco, amendoim torrado, castanha de caju torrada, tomate, cebola, azeite de dendê, farinha de trigo, gengibre, c/ óleo, s/ sal), << Vatapá, s/ sal, , (desalted dry shrimp, coconut milk, toasted peanut and cashew nuts, tomato, onion, oil palm, wheat flour, ginger, with soy oil, unsalted) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|
| Energy | kJ | 1111 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 268 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 58,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 9,75 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 8,05 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 6,00 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Lipids | g | 23,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Fiber | g | 1,70 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 2,67 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 44,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total saturated fatty acids | g | 7,50 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 9,67 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 4,73 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Trans fatty acids | g | 0,15 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Calcium | mg | 46,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Iron | mg | 1,44 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Sodium | mg | 879 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Magnesium | mg | 39,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Phosphor | mg | 108 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Potassium | mg | 209 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Manganese | mg | 0,48 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 0,85 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Copper | mg | 0,28 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | 14,1 | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 1164 | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 582 | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin D | mcg | 1,00 | - | - | - | - | - | - |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 2,10 | - | - | - | - | - | - |
| Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Niacin | mg | 1,80 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Folate | mcg | 26,9 | - | - | - | - | - | - |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
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