Code: BRC0206F
Description: Kibbeh, beef, raw, unsalted(trigo para quibe, carne bovina patinho, cebola, cebolinha, hortelã, pimenta-do-reino, canela, s/ sal), << Quibe, bovino (kibe), cru, s/ sal, , (bulgur, meet beef, onion, chive, spearmint, black pepper, cinnamon , unsalted) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 454 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 107 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 74,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 10,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 10,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 12,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Lipids | g | 1,67 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 0,70 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 26,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total saturated fatty acids | g | 0,65 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,70 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,28 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Trans fatty acids | g | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Calcium | mg | 12,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Iron | mg | 1,65 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Sodium | mg | 38,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Magnesium | mg | 25,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Phosphor | mg | 125 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Potassium | mg | 241 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Manganese | mg | 0,39 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 2,75 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Copper | mg | 0,13 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 1,65 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,09 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Niacin | mg | 1,20 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,55 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/