Code: BRC0218F
Description: Strogonoff, chicken, frozen, with spices and salt, BrazilSadia, << Strogonoff, frango, congelado, c/ temperos, c/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 523 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 125 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 75,5 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 6,19 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 6,19 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 9,55 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
| Lipids | g | 6,91 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
| Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,82 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 60,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 1,72 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 2,33 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,64 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 8,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 0,69 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 510 | - | - | - | - | 337 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 13,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 130 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 115 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Zinc | mg | 0,48 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 19,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Thiamine | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 4,95 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,23 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,16 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Folate | mcg | 2,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.338 - Seara Alimentos SA. Dados analíticos internos.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/