Code: BRC0220F
Description: Ham, chicken, with spices and salt, BrazilSeara, << Tender, frango, c/ temperos, c/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 538 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 128 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 71,0 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 0,50 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 0,50 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 20,3 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
| Lipids | g | 5,00 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
| Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 3,25 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 13,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 0,90 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 1,50 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 25,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 0,54 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 338 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 18,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 128 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 180 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | 0,20 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Zinc | mg | 0,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 2,58 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,82 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 3,80 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,22 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 21,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
338 - Seara Alimentos SA. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/