Code: BRC0221F
Description: Brazilian recipe, with cooke meat beef, unsalted(carne bovina patinho, toucinho, cebola, louro, manjerona, pimenta-do-reino, s/ óleo, s/ sal), << Barreado, s/ sal, , (meat beef knuckle, bacon, onion, bay leaf, marjoram, black pepper, without oil, without salt) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 666 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 159 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 71,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,09 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,09 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 18,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 9,53 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,15 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,79 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 60,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 3,33 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 4,27 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,41 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,06 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 14,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 2,44 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 47,6 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 21,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 169 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 294 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 4,83 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,17 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,04 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 2,09 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/