Code: BRC0222F
Description: Bife and fried egg, unsalted(carne bovina contra-filé, ovo, c/ óleo, s/ sal), << Bife à cavalo, s/ sal, , (meat beff striploin, fried egg, with oil, unsalted) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1184 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 284 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 54,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 23,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 21,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,12 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 256 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 7,94 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 8,20 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 3,26 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,40 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 26,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 2,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 82,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 19,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 215 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 272 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Manganese | mg | 0,02 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 3,21 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,06 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | 0,05 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 2,92 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/