Code: BRC0224F
Description: Strogonoff, beef, unsalted(carne boi filé mignon, cogumelo paris, creme de leite, catchup e mostarda, cebola, c/ óleo, s/ sal), << Estrogonofe (strogonoff) de carne, s/ sal, , (meat beef tenderloin, white mushroom, milk cream, catchup and mustard sauce, onion, with oil, unsalted) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 705 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 169 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 70,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 2,98 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 2,98 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 15,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Lipids | g | 10,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,06 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 66,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total saturated fatty acids | g | 5,26 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 3,32 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,86 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Trans fatty acids | g | 0,27 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Calcium | mg | 28,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Iron | mg | 2,70 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Sodium | mg | 122 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Magnesium | mg | 21,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Phosphor | mg | 185 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Potassium | mg | 322 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Manganese | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 2,04 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Copper | mg | 0,14 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,96 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,06 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | 0,05 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Niacin | mg | 3,25 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Assumido |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,22 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Folate | mcg | 62,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/