Code: BRC0227F
Description: Brazilian recipe, with viscera and blood pork, without salt(vísceras de porco, coração, fígado, rim, bucho e tripas, sangue de porco, pimentão, tomate, suco de limão, c/ óleo, cebola e alho, s/ sal), << Sarapatel (arrasto suíno), s/ sal, , (pork viscera - heart, liver, kidney, rumen and intestines, blood pork, bell pepper, tomato, lemon juice, with oil, onion and garlic, without salt) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|
| Energy | kJ | 496 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 118 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 75,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 1,09 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 1,09 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 18,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Lipids | g | 4,42 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,06 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 315 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total saturated fatty acids | g | 1,39 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 1,11 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,72 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Trans fatty acids | g | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Calcium | mg | 12,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Iron | mg | 7,18 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Sodium | mg | 215 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Magnesium | mg | 12,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Phosphor | mg | 163 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Potassium | mg | 198 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Manganese | mg | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 1,77 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Copper | mg | 1,48 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | 0,11 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Niacin | mg | 3,84 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
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