Code: BRC0232C
Description: Brazilian fruit ´Bacuri´, pulp, raw, BrazilPlatonia insignis << Bacuri, polpa, in natura, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ339-----Calculado
Energykcal80-----Calculado
Moistureg78,5----1780Atribuído
Total carbohydratesg18,3-----Calculado
Available carbohydratesg13,1-----Calculado
Proteinsg1,22----1780Calculado
Lipidsg1,46----1780Atribuído
Fiberg5,20----1780Atribuído
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,48----1780Atribuído
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsgNA------
Total monounsaturated fatty acidsgNA------
Total polyunsaturated fatty acidsgNA------
Trans fatty acidsg0,00----1780Atribuído
Calciummg12,0----1780Atribuído
Ironmg0,63----1780Atribuído
Sodiummg29,0----1780Atribuído
Magnesiummg23,0----1780Atribuído
Phosphormg30,0----1780Atribuído
Potassiummg146----1780Atribuído
Zincmg0,59----1780Atribuído
Coppermg0,40----1780Atribuído
SeleniummcgNA------
Vitamin Amcg0,00----1780Atribuído
Vitamin Amcg0,00----1780Atribuído
Vitamin DmcgNA------
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,00----1780Atribuído
Thiaminemg0,00----1780Atribuído
Riboflavinmg0,00----1780Atribuído
Niacinmg0,17----1780Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,07----1780Atribuído
Cobalamin (B12) mcgNA------
Vitamin Cmg5,49----1780Atribuído
FolatemcgNA------
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing1,22----1780Atribuído
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

1780 - Ministério do Meio Ambiente. Biodiversidade e Nutrição. Sistema de Informação sobre a Biodiversidade Brasileira. 2022; Disponível em:https://ferramentas.sibbr.gov.br/ficha/bin/view/FN/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).