Code: BRC0235C
Description: Brazilian fruit ´Buriti´, pulp, shelled, raw, BrazilMauritia flexuosa << Buriti, polpa, sem casca, in natura, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 853 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 207 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 59,0 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 22,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 7,41 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 2,19 | - | - | - | - | 1780 | Calculado |
Lipids | g | 15,4 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Fiber | g | 15,0 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,98 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 4,16 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 14,4 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,40 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 132 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Iron | mg | 1,11 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Sodium | mg | 7,00 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Magnesium | mg | 31,0 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Phosphor | mg | 4,00 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Potassium | mg | 218 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Manganese | mg | 6,06 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Zinc | mg | 0,77 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Copper | mg | 0,11 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Selenium | mcg | 30,0 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 2408 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 1204 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 19,6 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Niacin | mg | 8,43 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,07 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | 37,9 | - | - | - | - | 1780 | Atribuído |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1780 - Ministério do Meio Ambiente. Biodiversidade e Nutrição. Sistema de Informação sobre a Biodiversidade Brasileira. 2022; Disponível em:https://ferramentas.sibbr.gov.br/ficha/bin/view/FN/