Code: BRC0292F
Description: Meat, beef, striploin, breaded (wheat flour, egg and breadcrumbs, deep fry), with salt << Carne, boi, contra-filé, à milanesa (farinha de trigo, ovo e farinha de rosca, frita em imersão), c/ sal, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1444 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 347 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 42,2 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 12,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 12,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 20,5 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 24,0 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,05 | - | - | - | - | - | Calculado |
Cholesterol | mg | 99,9 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 7,24 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Total monounsaturated fatty acids | g | 8,08 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 6,90 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Trans fatty acids | g | 0,36 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Calcium | mg | 14,7 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Iron | mg | 2,90 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Sodium | mg | 527 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Magnesium | mg | 27,0 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Phosphor | mg | 202 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Potassium | mg | 270 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Manganese | mg | 0,27 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Zinc | mg | 2,86 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Copper | mg | 0,10 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Vitamin A | mcg | 15,1 | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Vitamin A | mcg | 15,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin D | mcg | 0,63 | - | - | - | - | - | Calculado |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,11 | - | - | - | - | - | Calculado |
Thiamine | mg | 0,07 | - | - | - | - | - | Calculado |
Riboflavin | mg | 0,04 | - | - | - | - | - | Calculado |
Niacin | mg | 3,02 | - | - | - | - | - | Calculado |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | - | - | Calculado |
Cobalamin (B12) | mcg | 1,35 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Folate | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added salt | g | 0,45 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/