Code: BRC0352E
Description: Fish, saltwater, tuna, canned in oil (average of solid and grated), Brazil << Peixe, água salgada, atum, conserva em óleo (média sólido ou ralado), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ700-----Calculado
Energykcal166-----Calculado
Moistureg65,11,6163,967,03333,1681Analítico
Total carbohydratesg1,46-----Calculado
Available carbohydratesg1,46-----Calculado
Proteinsg25,31,5023,626,23333,1681Analítico
Lipidsg6,632,904,109,803333,1681Analítico
Fiberg0,00-0,000,002333Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,450,081,371,533333,1681Analítico
Cholesterolmg58,5---11681Analítico
Total saturated fatty acidsg1,11---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg1,44---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg3,54---11681Analítico
Trans fatty acidsg0,04---11681Analítico
Calciummg6,40---11681Analítico
Ironmg1,21---11681Analítico
Sodiummg355---11681Analítico
Magnesiummg29,0---11681Analítico
Phosphormg207---11681Analítico
Potassiummg274---11681Analítico
Manganesemgtr---11681Analítico
Zincmg0,65-0,590,7121681,1747Analítico
Coppermg0,04---11681Analítico
Seleniummcg52,5---11745Analítico
Vitamin Amcgtr----1681Calculado
Vitamin Amcgtr----1681Calculado
Vitamin Dmcg5,41---11742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg1,89----1742Atribuído
Thiaminemg0,15---11681Analítico
Riboflavinmg0,03---11681Analítico
Niacinmg3,11---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg1,91----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00-----Assumido
Folatemcg4,34----1742Calculado
Added saltgNA------
Added sugargNA------
Added fatg-------
Vegetable proteing0,00------
Animal proteing25,31,5023,626,23333,1681-

Data source:

333 - Quaker Brasil Ltda. Dados analíticos internos.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1745 - Ferreira KS, Gomes JC, Bellato CR, Jordão CP. Concentrações de selênio em alguns alimentos consumidos no Brasil. Rev Panam Salud Publica. 2002; 11(3): 172-7.
1747 - Ferreira KS, Gomes JC, Reis C, Bellato CR. Concentrações de zinco em alimentos consumidos no Brasil. Revista Ceres. 2001; 49(283): 309-19.

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