Code: BRC0448A
Description: Brazilian recipe, dough with wheat flour, homemade, fried (average of several flavours - shrimp, ground beef and mozzarella cheese) << Risole, caseiro, frito (média de diversos sabores - camarão, carne e queijo muçarela), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1439 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 344 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 35,0 | 8,26 | 27,9 | 43,9 | 3 | - | Calculado |
| Total carbohydrates | g | 30,7 | 0,85 | 30,0 | 31,6 | 3 | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 29,3 | 0,54 | 28,8 | 29,9 | 3 | - | Calculado |
| Proteins | g | 13,1 | 4,66 | 7,73 | 16,1 | 3 | - | Calculado |
| Lipids | g | 19,1 | 4,26 | 15,1 | 23,6 | 3 | - | Calculado |
| Fiber | g | 1,35 | 0,34 | 1,13 | 1,75 | 3 | - | Calculado |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 2,11 | 0,47 | 1,72 | 2,64 | 3 | - | Calculado |
| Cholesterol | mg | 48,8 | 9,02 | 38,4 | 54,8 | 3 | - | Calculado |
| Total saturated fatty acids | g | 5,68 | 2,71 | 3,41 | 8,68 | 3 | - | Calculado |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 4,81 | 0,96 | 3,75 | 5,63 | 3 | - | Calculado |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 7,50 | 0,56 | 7,05 | 8,13 | 3 | - | Calculado |
| Trans fatty acids | g | 0,22 | 0,17 | 0,09 | 0,41 | 3 | - | Calculado |
| Calcium | mg | 170 | 175 | 65,6 | 373 | 3 | - | Calculado |
| Iron | mg | 2,28 | 0,41 | 2,00 | 2,76 | 3 | - | Calculado |
| Sodium | mg | 426 | 34,5 | 398 | 465 | 3 | - | Calculado |
| Magnesium | mg | 25,5 | 1,33 | 24,3 | 26,9 | 3 | - | Calculado |
| Phosphor | mg | 198 | 75,0 | 136 | 281 | 3 | - | Calculado |
| Potassium | mg | 195 | 50,6 | 147 | 248 | 3 | - | Calculado |
| Manganese | mg | 0,30 | 0,01 | 0,29 | 0,31 | 3 | - | Calculado |
| Zinc | mg | 2,18 | 1,44 | 0,78 | 3,66 | 3 | - | Calculado |
| Copper | mg | 0,14 | 0,01 | 0,13 | 0,15 | 3 | - | Calculado |
| Selenium | mcg | 13,1 | 2,83 | 10,7 | 16,2 | 3 | - | Calculado |
| Vitamin A | mcg | 59,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Vitamin A | mcg | 55,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Vitamin D | mcg | 0,16 | 0,09 | 0,09 | 0,26 | 3 | - | Calculado |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,80 | 0,13 | 0,66 | 0,91 | 3 | - | Calculado |
| Thiamine | mg | 0,13 | 0,03 | 0,10 | 0,15 | 3 | - | Calculado |
| Riboflavin | mg | 0,19 | 0,04 | 0,14 | 0,22 | 3 | - | Calculado |
| Niacin | mg | 1,48 | 0,90 | 0,96 | 2,52 | 3 | - | Calculado |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,02 | 0,01 | 0,01 | 0,02 | 3 | - | Calculado |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,95 | 0,62 | 0,31 | 1,53 | 3 | - | Calculado |
| Vitamin C | mg | 1,73 | 2,85 | 0,00 | 5,02 | 3 | - | Calculado |
| Folate | mcg | 67,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Added salt | g | 0,47 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |