Code: BRC0698B
Description: Mushroom, white, raw, BrazilAgaricus bisporus << Cogumelo, champignon, Paris, cru, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ114-----Calculado
Energykcal27-----Calculado
Moistureg92,0---11772Analítico
Total carbohydratesg481-----Calculado
Available carbohydratesg3,22-----Calculado
Proteinsg1,88---11772Analítico
Lipidsg0,40---11772Analítico
Fiberg1,61---11772Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,91---11772Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,06----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg0,00----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,19----1742Atribuído
Trans fatty acidsg0,00----1742Atribuído
Calciummg16,1---11772Analítico
Ironmg2,57---11772Analítico
Sodiummg27,7---11772Analítico
Magnesiummg79,6---11772Analítico
Phosphormg999---11772Analítico
Potassiummg3675---11772Analítico
Zincmg4,98---11772Analítico
Coppermg2,25---11772Analítico
Seleniummcg9,79----1742Atribuído
Vitamin Amcg0,00----1742Atribuído
Vitamin Amcg0,00----1742Atribuído
Vitamin Dmcg0,24----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,01----1742Atribuído
Thiaminemg0,05---11772Analítico
Riboflavinmg0,07---11772Analítico
Niacinmg14,4---11772Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,11---11772Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg2,21----1742Atribuído
Folatemcg17,9----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing1,87----1772Atribuído
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1772 - Pauli PA. Avaliação da composição química, compostos bioativos e atividade antioxidante em cogumelos comestíveis [dissertação]. Araraquara: Universidade Estadual Paulista, Faculdade de Ciências Farmacêuticas; 2010. 73 p.

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).