Code: BRC0703N
Description: Sugar, light (50% sucrose or maltodextrin + sweetener), Brazil << Açúcar, light (50% sacarose ou maltodextrina + edulcorante), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 841 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 198 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 0,80 | - | - | - | - | - | Calculado |
Total carbohydrates | g | 49,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 49,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 0,08 | - | - | - | - | - | Calculado |
Lipids | g | tr | - | - | - | - | - | Calculado |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,25 | - | - | - | - | - | Calculado |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 23,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
Iron | mg | 1,08 | - | - | - | - | - | Calculado |
Sodium | mg | 6,20 | - | - | - | - | - | Calculado |
Magnesium | mg | 13,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
Phosphor | mg | 6,30 | - | - | - | - | - | Calculado |
Potassium | mg | 88,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
Manganese | mg | tr | - | - | - | - | - | Calculado |
Zinc | mg | tr | - | - | - | - | - | Calculado |
Copper | mg | tr | - | - | - | - | - | Calculado |
Selenium | mcg | 0,30 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Thiamine | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 50,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/