Code: BRC0775B
Description: Coriander (cilantro), leaves, raw, BrazilCoriandrum sativum << Coentro, folha, cru, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ242-----Calculado
Energykcal57-----Calculado
Moistureg83,30,13---1778Analítico
Total carbohydratesg12,0-----Calculado
Available carbohydratesg9,07-----Calculado
Proteinsg1,82----1778Calculado
Lipidsg0,93----1778Analítico
Fiberg2,96----1742Atribuído
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,98----1778Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,03----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg0,49----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,07----1742Atribuído
Trans fatty acidsg0,00----1742Atribuído
Calciummg182----1778Analítico
Ironmg5,80----1778Analítico
Sodiummg46,0----1742Atribuído
Magnesiummg46,3----1778Analítico
Phosphormg251----1778Analítico
Potassiummg359----1778Analítico
Zincmg1,38----1778Analítico
Coppermg0,14----1778Analítico
Seleniummcg0,90----1742Atribuído
Vitamin AmcgNA------
Vitamin Amcg600----1742Atribuído
Vitamin Dmcg0,00----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg4,45----1742Atribuído
Thiaminemg0,14----1742Atribuído
Riboflavinmg0,35----1742Atribuído
Niacinmg2,40----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,32----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,00----1742Atribuído
Vitamin Cmg58,1----1742Atribuído
Folatemcg133----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing1,82----1778Analítico
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1778 - Souza KKC. Potencial antioxidante, mineral, inibitório de enzimas α-amilase e lipoxigenase e composição centesimal de espécies da família Apiaceae [tese]. Lavras: Universidade Federal de Lavras, Instituto de Química; 2016. 105 p.

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).