Code: BRC0778B
Description: Cinnamon, powderCinnamomum aromaticum << Canela, em pó, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1005 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 243 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 10,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 80,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 27,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 3,99 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Lipids | g | 1,24 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Fiber | g | 53,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 3,60 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 0,35 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,25 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Calcium | mg | 1002 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 8,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 10,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 60,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 64,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 431 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Manganese | mg | 17,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 1,83 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,40 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | 3,10 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 15,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 2,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 1,33 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,16 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 3,80 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 6,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/