Code: BRC0822F
Description: Meat, beef, rump cap, grilled/roasted, without oil, unsalted (average of samples with and without fat), BrazilBos taurus << Carne, boi, picanha, grelhada/assada, s/ óleo, s/ sal (média de amostras c/ e s/ gordura), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1066 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 255 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 54,0 | - | 53,4 | 54,6 | 2 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Proteins | g | 29,2 | - | 26,4 | 31,9 | 2 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 15,4 | - | 11,3 | 19,5 | 2 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,16 | - | 1,09 | 1,23 | 2 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 95,7 | - | 91,8 | 99,7 | 2 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 6,20 | - | 4,50 | 7,90 | 2 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 7,20 | - | 5,20 | 9,20 | 2 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,35 | - | 0,30 | 0,40 | 2 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,20 | - | 0,13 | 0,27 | 2 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 4,22 | - | 4,00 | 4,43 | 2 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 3,38 | - | 3,20 | 3,55 | 2 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 60,3 | - | 60,0 | 60,7 | 2 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 24,7 | - | 24,0 | 25,4 | 2 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 263 | - | 246 | 281 | 2 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 365 | - | 355 | 376 | 2 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 6,10 | - | 5,50 | 6,70 | 2 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,16 | - | 0,14 | 0,17 | 2 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | 41,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Vitamin D | mcg | 0,14 | - | - | - | - | - | Calculado |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,47 | - | - | - | - | - | Calculado |
Thiamine | mg | 0,02 | - | tr | 0,03 | 2 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,07 | - | 0,06 | 0,08 | 2 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 1,71 | - | 1,60 | 1,82 | 2 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,08 | - | 0,03 | 0,13 | 2 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 3,36 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Folate | mcg | 4,01 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | 29,2 | - | 26,4 | 31,9 | 2 | 1681 | Analítico |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
