Code: BRC0836A
Description: Snack, rice cracker << Biscoito, arroz, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1590 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 375 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 5,80 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 81,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 77,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 8,20 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Lipids | g | 2,80 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Fiber | g | 4,20 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,70 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 0,57 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 1,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,99 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 11,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 1,49 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 166 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 131 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 360 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 290 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Manganese | mg | 3,73 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 3,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,45 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | 24,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,62 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,17 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 7,81 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 21,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/