Code: BRC0857F
Description: Meat, beef, ribs, cooked, roasted, without oil, unsaltedBos taurus << Carne, boi, costela, cozida, assada, s/ óleo, s/ sal, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1193 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 286 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 50,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 30,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Lipids | g | 18,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,98 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 93,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 7,74 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 7,98 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,55 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 11,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 3,36 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 58,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 22,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 235 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 313 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Manganese | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 7,80 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | 22,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,20 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 3,21 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 3,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 7,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/