Code: BRC0860F
Description: Meat, pork, cooked, without oil, unsaltedSus scrofa domesticus << Carne, porco, cozida, s/ óleo, s/ sal,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
                
         
        
            
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|
| Energy | kJ | 796 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 188 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 57,2 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 36,2 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Lipids | g | 4,90 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - | 
| Ash | g | 1,70 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Cholesterol | mg | 110 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Total saturated fatty acids | g | 1,62 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 2,02 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,81 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Trans fatty acids | g | 22,4 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Calcium | mg | 7,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Iron | mg | 1,33 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Sodium | mg | 66,0 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Magnesium | mg | 28,0 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Phosphor | mg | 237 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Potassium | mg | 554 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Zinc | mg | 3,81 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Selenium | mcg | 29,4 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,30 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Thiamine | mg | 0,47 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Riboflavin | mg | 0,32 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Niacin | mg | 11,8 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,35 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Cobalamin (B12)	 | mcg | 0,50 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Folate | mcg | 4,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - | 
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - | 
| Animal protein | g | 36,2 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
Data source:
1765 - Australian Food Composition Database. Nutrient tables for use in Australia (NUTTAB). 2015. Disponível em:https://www.foodstandards.gov.au/science/monitoringnutrients/afcd/Pages/foodsearch.aspx        
 
        
        
            
                
                    
                    
                        
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